Klímaszerviz

Vállaljuk klímaberendezések javítását:

Zörög, büdös, nem hűt, csöpög hívja klímaszerviz részlegünket!
Javítás garanciával!

Forró drót: 06/309-328-870

Vállaljuk klímaberendezések karbantartását:
Kérjük tartsa szem előtt, hogy a klíma készülékek folyamatos klímakarbantartást és baktérium mentesítést igényelnek, ellenkező esetben betegséget okozhatnak!

Miért kell a klímaberendezéseket karbantartani?

A beltéri egység karbantartására azért van szükség, mert a készülék a használat során a levegőben lévő nagy mennyiségű szennyeződést szív magába. A készülékben lévő porszűrő csak a nagyobb szemcséjű por és szösz kiszűrésére alkalmas, a finomabb szennyeződés átjut rajta! A szűrőbetét tulajdonképpen a készüléket védi a beporosodás ellen, azért a szűrő tisztítása a készülék védelmét szolgálja, a kifujt levegő tisztítására nincs jelentős hatása.

A készülék hőcserélőjén (hűtő felület) keletkező nedvességben az apró szennyeződés megtapad, és ez okozza a baktériumok, penészgombák kialakulását.

A nem szakszerűen tisztított klímaberendezés belső felületén, cseppvíz elvezetőjében, ventilátorán megtelepednek a baktériumok, gombák.

A klíma üzemeltetése közben ezek kórokozók a levegőbe kerülve légúti megbetegedést okozhatnak, mint pld. asztma, allergia, legionellozis, stb.

A szakember által végzett tisztítás, fertőtlenítés megakadályozza ezen mikroorganizmusok levegőbe kerülését. Ezért fontos,hogy a készülékét évent kétszer szakember átvizsgálja,kitisztítsa.

A kültéri egység karbantartására azért szükséges, mert a készülék általában a szabad ég alatt, az időjárás viszontagságainak kitéve van elhelyezve. A kültéri egység hőcserélőjén nagy mennyiségű levegő áramlik át, és mivel szűrő nem védi, ezért a por, a fák szöszei, és egyéb szennyeződések a hőcserélő lamelláit eltömítik. Ezáltal a készülék kondenzátora nem tudja megfelelően leadni a hőt, amely a berendezés túlmelegedéséhez vezet.

A túlmelegedés hatására a kompresszor erőlködik, a klíma hatásfoka jelentősen csökken az áram fogyasztás megnő.

A kültéri egység nem megfelelő karbantartása, tisztítása a készülék élettartalmát nagymértékben csökkeneti.

Cégünk környezetvédelmi, hűtőközeg kezelésére jogosító zöldkártyával rendelkezik

Csak KERMI által bevizsgált tisztító, fertőtlenítő szerekkel dolgozunk, amely garantálja a szakszerű fertőtlenítést, tisztítást.

Vállaljuk klímaberendezések telepítését!

Látogasson el a www.huto-klimaszerviz.hu oldalunkra, ahol részletes katalógust, és árlistát talál az általunk forgalmazott készülékekről!

Klíma telepítő részlegünk elérhetőségei:
Mobil: 06/30-242-0100
info@huto-klimaszerviz.hu